بازدید وزیر اقتصاد از شرکت چوب و کاغذ آخرین بازدید وی در استان مازندران بود.
بر طبق گزارش های به دست آمده از خبرگزاری ها، وزیر امور اقتصاد و دارایی یک سفر یک روزه به استان مازندران داشته است. وی در آخرین بازدید خود از شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران بازدید نموده است.
بر طبق گزارش خبرگزاری ها سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد و دارایی به منظور بازدید از جانمایی اجرای طرح آزادراه قائمشهر به ساری، دیدار با آیتالله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه شهر ساری، نشست با مجمع نمایندگان مازندران در ارتباط با آزادراه قائمشهر به ساری، نشست با فعالان اقتصادی استان، نشست با مدیران عضو شورای هماهنگی دستگاههای تابعه وزارت اقتصاد و دارایی در استان و بازدید از شرکتهای نکاچوب و صنایع چوب و کاغذ در قالب سفر یک روزه به استان مازندران سفر کرده بود.
به گزارش خبرنگاران وزیر اقتصاد در پایان سفر یک روزه کاری اش به استان مازندران به بازدید شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران که یکی از مهمترین مجتمعهای تولید کاغذ کشور است پرداخته است. او در این بازدید از نزدیک در جریان آخرین وضعیت تولید کاغذ در این مجموعه تولیدی قرار گرفته است.
وزیر اقتصاد در ادامه بازدید خود بعد از بازدید کامل از خط تولید شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران، در جلسه ای با حضور مدیران این شرکت و همچنین مسئولان استان مازندران حضور یافت.
در این جلسه مهم مدیران شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران مطالبات خود از دولت را در حضور وزیر اقتصاد بیان نمودند. مهم ترین خواسته مطرح شده از سمت مدیران گشایشهای مالی بوده است. آنها بیان نمودند که با توجه به نقش مهم این شرکت در تأمین کاغذ مصرفی داخل کشور و نیز با توجه بر توان این واحد تولیدی برای تحقق خودکفایی کشور در تولید کاغذ، گشایشهای مالی برای فعالیتهای این واحد بزرگ اقتصادی نیازی ضروری است.
برای آگاهی بیشتر شما مخاطبان محترم با شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران اندکی به معرفی این واحد می پردازیم.
شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران در سال ۱۳۷۶ در شهرستان ساری آغاز به کار نمود و تا به امروز فعال بوده است.
اکنون بر اساس بیانات مسئولان این واحد تولیدی حدود یک هزار و سیصد نیروی انسانی دارد.
این واحد تولیدی پس از اجرای قانون تنفس جنگل چندین بار مورد حمایت دولت قرار گرفت.
یکی از این حمایت ها در سال 1398 تامین ۱۰ میلیون دلار ارز به نرخ نیمایی برای تامین مواد اولیه مورد نیاز این واحد بود.
یکی دیگر از حمایت های دولت از این واحد تولیدی در سال 1400 بود که با کمک چهار هزار و هشتصد میلیارد ریالی از محل اعتبارات ستاد تسهیل و رونق تولید از زیر تیغ اعمال ماده ۱۴۱ قانون تجارت نجات یافت.
اکنون شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران شرکتی با سهامی خاص به شمار می رود. این شرکت ۶۰ درصد سهام آن در اختیار شرکت آینده پویا است. ۲۰درصد از سهام آن در اختیار صندوق بازنشستگی کشوری است. ۲۰ درصد دیگر سهام آن هم در اختیار شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی است.