بهمن حسینزاده مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی از خسارت 310 میلیارد تومانی کرونا به صنعت نمایشگاهی سخن گفته بود و پیش از این اعلام کرده بود که تعطیلی سه ماهه نمایشگاه بین المللی در دوران شیوع ویروس کرونا 310 میلیارد تومان به صنعت نمایشگاهی کشور خسارت وارد کرده است.
وی همچنین بیان داشت: با تعطیلی صنعت نمایشگاهی، فعالیت شغلی حدود 33 هزار فعال نمایشگاهی به مخاطره افتاد.
اما همانطور که اشاره شد با بازگشایی مشاغل مختلف براساس پروتکلهای بهداشتی که تقریباً هیچ تضمین و نظارتی در مورد رعایت آنها وجود ندارد، نمایشگاه نیز به مانند سایر مشاغل فعالیت خود را آغاز کرد و از 24 خردادماه 1399 تاکنون سه نمایشگاه به صورت تخصصی و بدون بازدید عمومی و البته بنا به گفته مدیرعامل این نمایشگاه، براساس رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی برگزار کرد و مقرر بود تا در 9 مرداد نمایشگاه چهارم را برگزار کند.
از سوی دیگر باید افزود، با توجه به شرایط بد اقتصادی کشور و فشار ناشی از تحریمها و لزوم توسعه تولید و صادرات، تعطیلی بسیاری از مشاغل تقریباً امکانپذیر نیست، در همین راستا حسین مدرس خیابانی سرپرست فعلی وزارت صمت در ابتدای سال 1399 که کرونا همه را غافلگیر کرده بود و وی در سمت قائم مقامی وزارت صمت بود، علیرغم تعطیلی بسیاری از مشاغل مانع از ادامه فعالیت واحدهای صنعتی و تولیدی نشد و در پاسخ به برخی از انتقادهای مطرح شده در همان زمان اعلام کرد که در سال جهش تولید نباید انتظار داشت که فعالیتهای صنعتی و تولیدی متوقف شوند.
پس از ممنوعیت برگزاری هر نوع نمایشگاه در تهران که منجر به برگزار نشدن چهارمین نمایشگاه تخصصی شد، مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی اعلام کرد که این تصمیم بدون کار کارشناسی انجام شده است.
بنا بر گزارش ها، پس از شیوع ویروس کرونا از اواخر بهمن سال 98 و لزوم تعطیلی برخی مشاغل و فعالیتهای اجتماعی در راستای جلوگیری از شیوع گستردهتر این بیماری، به مرور شاهد بروز مشکلات عدیده اقتصادی برای اقشار و مشاغل مختلف به خصوص اقشار پایین درآمدی شدیم، تا جایی که بعد از کنترل نسبی این ویروس در اردیبهشت ماه سال 1399 به ناچار مشاغل مختلف باید بازگشایی می شد لذا با اعلام و مجوز ستاد ملی کرونا و براساس رعایت پروتکلهای بهداشتی، مشاغل مختلف یکی پس از دیگری آغاز به کار کردند و پیرو آن جلسات مختلف کاری در سازمانها و نهادهای مختلف دولتی و خصوصی برگزار شد و ترددهای شهری نیز روز به روز افزایش یافت.
حتی طرح ترافیک نیز علیرغم مخالفتهای بسیار صریح کارشناسان بهداشتی و شهری به اجرا درآمد و خلاصه اینکه شرایط کشور تقریباً پس از دو ماه تعطیلی نسبی از اواخر اردیبهشتماه 1399 به حالت عادی درآمد تا جایی که ترس بسیاری از مردم نیز از ابتلا به ویروس کرونا کم شد و رعایت بسیاری از اصول بهداشتی و پروتکلهای بهداشتی پیشگیری از این بیماری برای اغلب مردم به یک شوخی تبدیل شد.
در این بین نمایشگاه بینالمللی تهران نیز یکی از فعالیتهای اقتصادی بود که کار خود را به مانند سایر مشاغل پس از چند ماه تعطیلی و با خسارت 310 میلیارد تومانی کرونا به صنعت نمایشگاهی با رعایت چهار پروتکل بهداشتی و براساس اخذ مجوز لازم از ستاد ملی کرونا در اواخر خرداد ماه با برگزاری یک نمایشگاه تخصصی آغاز کرد.
به گفته مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی تهران، برگزاری نمایشگاهها در دوران شیوع کرونا براساس یک سری اصول و قواعد بهداشتی تأیید شده از سوی ستاد ملی کرونا انجام میشود و یکی از اقدامات اساسی برای برگزاری این نمایشگاهها، ممنوعیت بلیط فروشی و ممنوعیت بازدید عموم و برگزاری کاملاً تخصصی نمایشگاهها در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا است.
از شما دعوت می کنیم، برای کسب اطلاعات بیشتر و مطالعه سایر اخبار مرتبط به بخش مقاله ها و اخبار موجود در سایت شرکت صدرامین مراجعه نمایید.